Søndag aften den 3. maj mødte politi i skudsikre veste talstærkt op på Langelinie.

10-15 uniformerede betjente og fire såkaldte skovvogne afspærrede alleen i indkørende retning i godt 20 minutter mellem klokken 20.38 og klokken cirka 21.

Det var en beboer fra Langelinie Alle 25-29, der havde anmeldt til politiet, at der skulle have været mennesker forsamlet i vandpibecafeen Marina Bar på trods af myndighedernes corona-forbud. Men da politiet dukkede så talstærkt frem, var der ingen i cafeen, og det havde der efter al sandsynlighed heller ikke været.

Politiet fik en låsesmed til at åbne døren til den mørke cafe, men da der ikke var nogen gæster, afventede betjentene at en af ejerne kom til stede ved 21-tiden. Derefter kørte politiet igen.

Københavns politi bekræfter over for Langelinienyt, at politiet “har været på Langelinie på baggrund af en anmeldelse om, at der skulle være mennesker forsamlet i en cafe”.

Københavns politi har tidligere i corina-tiden måtte tvangslukke en vandpibecafe i Nordvest-kvarteret, hvor 23 gæster fik store bøder. Københavns Politi kan ikke bekræfte, om Marina Bar tidligere har været udsat for razzia under corona-nedlukningen.