I bil og på cykel

Kør mod Østerport station på Oslo Plads. Drej ned ad Folke Bernadottes Allé. Drej ned ad Indiakaj og kør rundt i rundkørslen. Hold til venstre ved buerne under Promenaden. Find en parkeringsplads.

Der er betalingsparkering fra mandag morgen klokken 8 til lørdag eftermiddag klokken 17. Lørdag aften og søndag samt helligdage er det gratis at parkere på Langelinie Allé.

Der er cykelstativer under træerne midt på alleen

 

I bus

Linie 27 kører fra Østerport station, Sløjfen, til Indiakaj / Langelinie. Stå af ved Indiakaj, kryds rundkørslen og du ser den røde ejendom.

 

Med tog og Metro

Regionaltoget Øresundstoget og alle S-togslinjer standser ved Østerport station. Fra september 2019 er der Østerportstop på Metro Cityringen. Fra 2020 også Metrostop til Nordhavn.

På perronen går du til den modsatte ende af stationsbygningen og går op på gangbroen. Drej til højre og gå ned for enden af gangbroen (der er også elevatorer). Fra Metroen går du rundt om stationsbygningen og langs med bygningerne ned ad Folke Bernadottes Alle.

Nu er du på Sløjfen, hvorfra bus 27 kører.

For gående: Fortsæt ad Folke Bernadottes Allé til lyskurven. Drej til højre ad Indiakaj i krydset med butikken Skagerak til højre og det gule hus Capella til venstre. Gå ad Indiakaj til rundkørslen med ankeret for enden og drej til venstre.