Der bliver flere tomme butikslokaler i Promenaden. Lige nu her i slutningen af maj står tre butikslokaler ledige og til leje. I løbet af de kommende måneder kommer der mindst to mere til.

Det er to af de gamle butikker i Promenaden, der er på vej til at dreje nøglen om. Modebutikken Noa Noa lukker 1. juli. Og nabobutikken Ny Form med outdooorbeklædning er også på vej mod lukning.

Det er færre kunder i vinterhalvåret, der er årsagen til at nøglen drejes om, fortæller ekspedienten i Noa Noa-butikken. Der sælges næsten ingenting i perioden oktober til april, og den manglende vinteromsætning kan krydstogtsæsonen ikke opveje, fortæller ekspedienten.

Det er samme forklaring, ekspedienten i Ny Form kommer med. Her er lukningsdagen dog endnu ikke fastsat. Lige nu leder man efter en anden placering til butikken. Men hvor og hvornår ligger ikke fast.

Længere henne på kajen er der ved at blive gjort klar til en ny cafe/restaurant ved Isbjørnen. Den udbrændte Langelinie Cafeen er ved at blive bygget totalt om. Det forlyder, at der er en pizza eller burgercafe på vej.