indbrudsforsøg 7. jan 14 kl 1706 bs indbrudsforsøg 7. januar 14 kl. 1707 bsI 10 minutter forsøgte denne tyv med koben at bryde ind i en stuelejlighed i nr. 5 – uden held.

Indbrudsforsøget skete den 7. januar mellem kl. 17.00 og 17.10. Efter tre hårdhændede angreb på døren med værktøj, spark og hele kropsvægten opgav han og forlod stedet uden at være kommet ind. Lyngby Låse kunne dagen efter konstatere, at der ikke er sket opretningsskade på døren trods uhæmmet brug af et – formentlig mindre – koben, der har afsat tydelige mærker op og ned på karmen.

Ejendommens videokamera fangede hele episoden og materialet er blevet stillet til rådighed for politiet. Lejlighedens indehaver har set hele videofilmen og er beroliget.

Kun ét indbrud på 17 år

Overvågnings-videoen viser en yngre, ca. 1,90 m. høj, hvid, tynd mand med kasket og tørklæde for underansigtet. Efter et kort forsøg på at opbryde entredøren til foyeren opgiver han at komme ind i hall’en og vender sig derpå målrettet mod lejlighed 5. st. 5. Han bakser med og sparker til døren, går igen og kommer tilbage to gange. Så opgiver han og forsøger sig ikke andre steder i huset.

Indbrudsforsøget indgår nu i en usædvanlig flot statistik på ejendommen. Siden huset blev opført for 17 år siden, er der kun rapporteret om ét gennemført indbrud i lejligheder. Der har været enkelte forsøg gennem årene, hvor tyven også gik med uforrettet sag, fordi døren var stærkere end tyven.

Forrige episode var i december 2011, da indbrudstyven undgik hoveddøren og i stedet  smadrede et vindue i en stuelejlighed.

KjH