OPDATERET

Med et brutalt og dristigt indbrud skaffede to tyve sig tirsdag 13. december omkring klokken 18 adgang til lejligheden Langelinie Allé 7, stuen 1. Mens beboerne var borte i en halv time, brækkede de ind gennem det øverste vinduesdel i en fransk altan op og gik ind.

Beboeren kom hjem kl. ca. 18.20 og overraskede tyvene på fersk gerning. De to flugten ud gennem vinduet igen, og nåede ikke at stjæle noget.
Indbruddet er anmeldt til politiet, og tilsyneladende har der ikke været begået eller forsøgt indbrud andre steder i ejendommen.
Vicevært Frank Schultz, der selv er tidligere politibetjent, mener, at tyvene har brugt et koben og sat det ind mellem aluminiumsrammen og vinduet. Derefter er vinduet brækket op med det resultat, at glasset revnede.

”Tidspunktet og den brutale fremgangsmåde kunne tyde på narkomaners værk”, siger han.
Indbruddet er det første i ejendommens 14-årige historie, hvor det er lykkedes tyve at komme helt ind i en lejlighed. Tidligere forsøg på at brække entredøre op er blevet ved forsøget. Det skyldes, at indgangen til samtlige lejligheder er udstyret med en forstærket karm og et af de bedste låsesystemer på markedet.