Efter mere end 10 år som en meget afholdt vicevært på Langelinie har Frank Schultz (Foto: Kjeld Hammer) desværre meddelt, at han stopper. Frank har længe været alvorligt syg af kræft, og nu har sygdommen tæret så meget, at han ikke længere magter arbejdsopgaverne i ejendommen.
“Det er utrolig trist. Frank har på sin egen positive måde påtaget sig alle typer opgaver og er derfor yderst populær blandt beboerne”, udtaler ejerforeningens formand, Birger Jensen.
“Franks kendskab til husets konstruktion og svagheder overgås ikke af andre. Det bliver et stort savn, og vi ønsker Frank alt det bedste med den videre kamp mod sygdommen”, siger Birger Jensen.
Per er ny vicevært
Bestyrelsen har aftalt med Per Hansen (Foto: Birger Jensen), at han overtager opgaverne med samme kontortid som hidtil.
Per har en håndværksmæssig baggrund og har gennem de seneste år haft flere specialopgaver for os. Han har desuden vikarieret for Frank gennem de seneste måneder.
Dermed har Per allerede et godt kendskab til huset og mange beboere.Bestyrelsen er overbevist om, at Per hurtigt vil være til stor hjælp.
Per tiltræder fredag den 8. november. Indtil da vil Franks søn, Ulrik, vikariere, støttet af nogle medlemmer fra bestyrelsen.