Der var trængsel på den nye tagterrasse i nummer 3-5 på årets første varme forsommerdag lørdag 11. april. Bestyrelsen havde indbudt til housewarming og der var godt besøg fra hele ejendommen.


taget9  taget6  taget10  taget2

Man lægger straks mærke til, at terassen synes større. Og det er den også blevet. Den tidligere unødvendige ekstra afskærmning er fjernet, og det har givet 18 kvadratmeter mere areal. Det nuværende rækværk opfylder i forvejen bygningsregelementet.

De nye, lyse italienske fliser er lagt på såkaldte flisefødder. Alt det gamle og tunge grus er fjernet, så dels forsvinder regnvand nu hurtigere til afløbet og dels undgås at ukrudt vokser frem mellem fliserne.

taget1  taget4

Nye Trip Trap stole

Der er indkøbt nye teaktræsmøbler til terrassen. Det er 16 styk af den nye designstol fra Trip Trap, Adria. Det er en smuk og praktisk stol, der kan stables.

De otte borde er Toscana fra Mandalay. Der er fem spiseborde og tre lave borde, der er anvendelige som kaffeborde eller afsætningsborde.

Som noget nyt er der indkøbt tre rulleborde i stål fra Ikea. Bordene SKAL bruges til at sætte grill på, og der er god og praktisk plads på to hylder til både mad og grilludstyr.
De nye flotte teaktræsborde skal ikke ødelægges af varme, olie og madspild – så grill-entusiaster: madlavning må IKKE længere foregå på teaktræsbordene!

Hovedparten af de gamle Trip Trap Skagen-møbler er smidt ud – de ældste sæt var 17 år gamle og helt slidt op. Men flere af de nyere indkøbte Skagensæt er stadig brugbare og der er fortsat to borde og fire stole på terrassen.

De fire solstole er også de samme som sidste år.

Krydderurterne er en stor succes, og der vil blive indkøbt nye til sæsonen som vanligt. Derimod har den store flotte lavendel ikke overlevet flytningen.

Ved housewarmingen blev det konstateret, at den nye tagterrasse fint egner sig til både børneleg og voksenskål. Selv mågerne kom forbi for at inspicere.

taget5  taget7  taget8  taget13

taget14