Kronprinsesse Mary var for en stund tilbage på Langelinie, da hun mandag i sidste uge var “gudmor” ved dåben af det store kemikalietankskib StenaWeco Impulse. Trods kraftig blæst på dagen holdt kronprinsessen stilen i hvid kjole og med stor hat og høje stiletter, da hun sendte champagneflasken mod skibssiden og ønskede tankskibet lykkelige og succesfulde rejser på de syv have.

Den populære kronprinsesse blev fulgt op ad den røde løber af bestyrelsesformand for Weco, Johan Wedel Wedelsborg. Også Stenas direktør Erik Hånell stod på første række. Begge med deres familier.

Langeliniekajen blev lukket af for al trafik, mens de kongelige og flere hundrede internationale honoratiores deltog i festlighederne. Tivoligarden var i galla og spillede den danske kongesang og den svenske nationalmelodi, og der blev opsendt  i hundredevis af blå, røde og hvide balloner, da det 183 meter lange skib fik navn. Skibet er allerede i fart på verdenshavene. Det sejler under Bermudaflag og har indisk besætning.

M. Donaldson på tredje sal

Mary navneskiltKronprinsesse Mary er en god bekendt på Langelinie Alle. I godt et år boede hun til leje på tredje sal i Langelinie Alle 3. Det var fra 2002 til 2003 dag – bag dørskiltet M. Donaldson. Lejemålet blev sagt op, da hun i oktober 2003 blev officielt forlovet med Kronprins Frederik.

 

 

Ved skibsdåben forrige mandag var ejerforeningens formand Birger Jensen på pletten med sit kamera.

skibsdåb3        skibsdåb4 skibsdåb6skibsdåb1    skibsdåb2