atmosphere3Så er der igen gratis musik til den lyse morgen hos vore genboer på den anden side af havneindløbet, Halvandet og Refshaleøen.

Frem til september afvikles fire festivaler – den første i den kommende weekend og derefter  den 8. juni, 13.-15 juni og 30-31. august.

Det er Københavns kommune, der giver tilladelse til festivalerne, og det er ligeledes kommunen, der fastlægger spilletidspunkternes start og slut. Politiet sørger for håndhævelse, men erfaringsmæssigt forlænges en tilladelse til f.eks. kl. 5 om morgenen på stedet hvis der stadig er flere tusinde gæster.

Klager over Påske Tam Tam 

Årets musikprogranm startede på Halvandet i påsken med en teknofest  kaldet Påske Tam Tam til kokken 6 om morgenen. Politiet modtog en snes klager natten igennem, bl.a. her fra ejendommen.

Jens Lillelund har på vegne af Ejerforeningen og Grundejerforeningen klaget til kommunen over støjniveauet, og kommunens kontakt til koncertarrangørerne, Claus Beck Schmidt, har over for Jens Lillelund erkendt, at det gik lidt galt i systemet omkring påske, men at det ikke gerne skulle ske igen.

Her er de kommende koncerter:

Distortion

Fredag 31. maj på Halvandet fra kl. 22 til kl 04.30 lørdag morgen.

Lørdag er der Final Party på Refshaleøen. Det starter kl. 16 og slutter klokken 10 søndag morgen.

 

Programmer mv kan ses her

http://www.cphdistortion.dk

 

EDM

EDM elektronisk festival lørdag 8. juni. Det starter kl. 14, men det fremgår ikke hvornår det slutter, men Billetnet gætter på klokken 03 søndag morgen. Læs mere her

http://politiken.dk/ibyen/nyheder/musik/ECE1922827/elektronisk-festival-i-koebenhavn-afsloerer-seks-nye-navne/

Copenhell

Copenhell er tre dages festival med Heavy Metal den 13. 14 og 15. juni.

Der er tre scener, hvor der spilles “headbanger-musik” samtidig.

Det starter torsdag med warm up klokken 18 og fortsætter lørdag eftermiddag kl. 15.30 til ud på natten og igen søndag kl. 14.30 til ud på natten. Sluttidspunkterne fremgår ikke, men sidste band skal på scenen godt midnat.

http://copenhell.dk

Reggae

Raggae festival 30. og 31. august med tre scener.

Start og sluttidspunkt fremgår ikke, men der er campingmuligheder ved festvalpladsen, hvor der erfaringsmæssigt spilles musik.

http://www.scandinaviareggaefestival.com/index.php?en&subj=31