Birger Jensen, nr. 5, er blevet ny formand for ejerforeningen. Ny næstformand i de kommende tre måneder er Jens Lillelund, nr. 7.

De afløser “makkerparret” gennem de sidste mange år, formand Svend Poulsen, nr. 3, og næstformand Kjeld Hammer, nr. 5, som begge fortsætter som menige bestyrelsesmedlemmer.

På generalforsamlingen genvalgtes Kjeld Hammer, Jens Lillelund og Michael Sund-Nielsen, nr. 5. Og som suppleanter genvalgtes Jette Støvring, nr. 5, Thorleif Blok, nr. 3, og Michael Olsson, nr.9. Hanne Lykke-Meyer, nr. 9, nyvalgets.

Bestyrelsen mødes fast den første tirsdag i hver måned. Forud for bestyrelsesmødet er der altid klokken 18 et åbent hus-arrangement for alle beboere.

 Tilløbsstykke

Generalforsamlingen var iøvrigt et tilløbsstykke, hvor gamle og nye beboere havde lejlighed til at mødes over et glas vin. Flere benyttede da også lejligheden til at give deres besyv med i debatten.

Referatet fra generalforsamlingen ligger i PDFfil på den lukkede side. Hvis du har glemt pasordet, kan du som beboer få det ved personlig henvendelse til Frank eller ved at skrive til webmaster.