En ansigtsløftning med nyt layout får hjemmesiden Langelinie3-9.dk helt up to date.

Sammen med vores webdesigner, Lisbeth Scharling i Aarhus, har vi leget med farver, skrifttyper og forandret udseendet med nye og større fotos, så det burde blive nemmere at finde rundt. Siden er selvfølgelig responsivt, så den kan læses på både mobil og tablet.

Indholdsmæssigt har vi ændret meget lidt. Det væsentligste er, at vi har fjernet det gamle rod med tre gamle nyheder på forsiden. Nu ligger kun det seneste indlæg helt fremme, men man kan som altid læse alle de gamle artikler på siden “Nyheder”.

Vi har indført en vis-vej side med Googlekort, så når du skal have gæster fra Jylland, så er det nemt lige at sende et  link til siden.

Den gamle side med links til seværdigheder og aktiviteter i kvarteret er blevet fjernet, da de fleste links alligevel ikke længere var aktive. Til gengæld vil der i løbet af vinteren komme en ny side med beskrivelser af nogle af områderne i kvarteret.

Også Galleriet med forskelllige fotos vil blive opdateret løbende, og ivrige amatørfotografer i huset er meget velkomne til at sende fotos til webmaster til brug for Galleriet.

Ejerforeningen har haft en hjemmeside siden 2011. Siden er blevet ny-layoutet i 2015 og igen nu i 2019.

Under siden med beboer-login kan du som vanligt finde referater og årsrapporter fra generalforsamlingerne, oversigt over p-pladser og meget andet, der alene vedrører beboerne i ejendommen. Koden er uændret, og den kan som altid fås af ejerne ved at sende en mail til webmaster.

God fornøjelse med den nye hjemmeside.