Ejerforeningens bestyrelse lægger vægt på at sikre ejendommens ensartethed i dens ydre fremtræden. Derfor er det vigtigt, at vinduer af samme type og indfarvning erstatter de gamle i takt med nødvendig udskiftning.

Bestyrelsen har indgået en aftale med den oprindelige vinduesleverandør, H.S. Hansen, om at spare på kilometerpengene, hvis flere beboere får udskiftet eller repareret samtidig. Forudsætningen er, at responstiden er på ca. to uger fra kontakt til udførelse. P.t. er kilometerudgiften 5 kr. pr. kørt kilometer.

Omfanget af kilometerforbruget afhænger af, om HSH alligevel er i området. Det er derfor de kan sige, at vi ikke behøver betale kilometerpenge, hvis vi giver dem en responstid på 14 dage, for så vil de være i området på et eller andet tidspunkt inden for de to uger.

Hvis man skal have repareret eller udskiftet og vil koordinere med andre, kan man hænge et opslag herom op ved siden af postkassen og derefter sammen aftale det praktiske.

Udskiftning af en almindelig rude koster ca. 4.200 kr. pr. kvm. leveret og udskiftet (excl. moms). En persiennerude koster ca. 6.000 kr. pr. kvm. leveret og udskiftet, excl. moms. (Priser sommeren 2012).

HSH har tlf. 9675 1100. Vores kontaktperson er Peter Lübker.

Ejerforeningens bestyrelse overvejer en alternativ leverandør og glarmester.