(For English, please read below)

Dørtelefon-systemet er blevet opdateret, og det er nu, du skal sige til, hvis det ikke virker. Efter afprøvning ser det ud til, at systemet fungerer bedre og hurtigere end tidligere.

Bestyrelsen har måttet droppe ideen om at kunne vise foto på Iphones af den, der ringer på – hvilket ellers var bestilt hos leverandøren. Det har betydet, at systemets software er blevet ¨rullet tilbage¨. Det medførte imidlertid nye fejl, som skullelokaliseres og rettes, og bestyrelsen beklager over for de beboere, der er blevet ramt af de udfald, der har været i systemet.

De fejl. der på det seneste er konstateret, har skyldtes bl.a. manglende opdatering af telefonen eller anskaffelse af ny telefon – og altså ikke systemfejl ved anlægget.

Hvis der fortsat er problemet med opkald, kan I rette henvendelse til Frank (20100457), Michael Sund (40538416) eller Birger Jensen (22686495), som gerne hjælper med at teste og evt. justere i telefonens opsætning eller indstillinger.

 

Tell us if you have problems with your telephone-door-bell.
The software is now updated but requires correct data about type and number. If you don’t get calls from guests correctly, please contact Frank (20100457), Michael Sund (40538416) or Birger Jensen (22686495). We will help you check the settings and ensure correct data.